Anahata voetreflex praktijk houten danny van den tempel van Dam

Voetreflexologie

De voeten zijn onze basis. Ze houden ons rechtop en in balans. Het voetenpaar is een eenheid, ze weerspiegelen de mens als geheel. De aspecten die hierbij horen zijn onder andere je emoties, je denken, voeding en werk.
Ziek zijn is een signaal van een gestoorde harmonie in lichaam en geest. 75% van de lichamelijke klachten worden veroorzaakt door spanning, stress, onverwerkte emoties en gevoelens.
Deze therapie is zo populair vanwege zijn eenvoud, de effectiviteit en de kracht om contact te maken. Een aanraking zegt immers meer dan duizend woorden. Doordat het in onze maatschappij steeds drukker en hectischer wordt op ons werk en thuis, gaat dit vaak verloren.

Anahata voetreflex praktijk voetreflextherapie houten


Voetreflexologie

is een preventieve, boeiende en doeltreffende methode. Het is een vorm van natuurgeneeswijze, waarbij een klacht wordt behandeld via het masseren van drukpunten op de voeten.
Voetreflexologie is geen vervanging voor de professionele medische zorg, maar een aanvulling hierop. Ik ben niet gemachtigd om diagnoses te stellen. Het kan heel goed gecombineerd worden met andere, al dan niet reguliere geneeswijze.

 

Verandering is een sleutel in uw groei en ontwikkeling!

Aangesloten bij:
 

Voor klacht- en tuchtrecht: Quasir

Beroeps­vereniging voor professionele CAM-therapeuten FAGT
Tuchtrecht voor de Complemen­taire Gezond­heidszorg