Anahata voetreflex praktijk houten danny van den tempel van Dam

Anahata en de chakra’s

Anahata en de chakra's Anahata Voetreflexpraktijk Houten

Anahata

Dit wil zeggen dat ik vanuit mijn hartchakra werk. Het betekent oneindig, onver­moei­baar en ongeslagen. In dit cen­trum van het lichaam ontstaan inzichten en innerlijk balans.  

Chakra’s

Dit zijn 7 belangrijke energiecentra’s. Elke chakra is een poort tot wijsheid die verband houdt met zijn talloze functies. Als hier een energieblokkade zit kan dat een uitwerking hebben op het lichaam zelf.  

De hartchakra

Deze wordt gezien als ‘de zetel van de ziel’, het energetisch centrum van liefde, mede­leven en geborgenheid, die onkwetsbaar, onvermoeibaar en in evenwicht is. De kleur die hierbij hoort is groen.

 Anahata Voetreflexpraktijk Houten logo Mijn logo

Het hart: omdat ik vanuit mijn hart werk en het schenkt mij veel vertrouwen, warmte en vreugde.
De Vlinder: heeft voor mij een aparte betekenis. De vlinder geeft veel vrolijkheid en rust. De vrijheid vol vertrouwen tege­moet durven te gaan, na eerst het gevoel te hebben gehad dat je lange tijd opgesloten zat. Je eigen ik wijst je de weg die je daarna mag gaan.

Het staat naast jouw vrijheid ook voor de innerlijke- en uiterlijke schoonheid die de verandering (metamorfose) met zich mee heeft gebracht in jouw groei en ont­wik­keling.

Ik ben er van overtuigd dat datgene wat een medemens nodig heeft, altijd naar je toe­komt op de juiste plaats, tijd en volgorde.

 

Als mens kun je iedere seconde kiezen om opnieuw te beginnen!

 

De kleuren van mijn logo

Groen: de kleur groen hoort bij de hart­chakra maar staat ook voor de natuur,  de kleur van de lente , liefde en groeikracht.
Roze: de kleur roze hoort ook bij de hart­chakra, geeft een diep genezend effect, positiviteit, warmte, zachtheid en werkt kalmerend op het zenuwstelsel.  

 

De kracht van de vlinder helpt ons de volgende stap bewuster te zetten.

Aangesloten bij:
 

Voor klacht- en tuchtrecht: Quasir

Beroeps­vereniging voor professionele CAM-therapeuten FAGT
Tuchtrecht voor de Complemen­taire Gezond­heidszorg