Anahata voetreflex praktijk houten danny van den tempel van Dam

Energetische massages

Energetische massage massages Anahata Voetreflexpraktijk Houten

Als achtergrondinformatie wil ik graag een korte uitleg geven over de energetische massages. Met deze massages wordt het evenwicht in de energiebanen in het lichaam hersteld. Het zijn zeer ontspannende, harmoniserende massages die heel zacht worden uitgevoerd met een groot effect.

Zonnevlechtmassage

De zonnevlecht is de graadmeter voor de spijsvertering en heeft onder andere invloed op stress, angst, nervositeit, paniek en spanning. Dit is een heerlijke ontspannende massage.
 

Polariteitmassage

Polariteitsmassage is een energetische massage tussen de verschillende polen van het lichaam, wat ervoor zorgt dat de relatie tussen geest, emotie en lichaam wordt hersteld. Door deze massage wordt de energiestroom tussen de polen weer op gang gebracht om zo bewust te worden van de achterliggende gedachten. Blokkades worden hierdoor opgeheven en kan je meer vreugde, vitaliteit, rust en concentratie ervaren.
 

Meridiaanmassage

Dit is een rondweg van energie, waardoor de levensenergie door het lichaam en de bij­behorende organen, spieren, gewrichten, onderhuids bindweefsel en huis worden vervoerd.
 

Auramassage

De aura, het energieveld, is verdeeld in zeven lagen van bewustzijn. Deze massage helpt om gedetailleerd waar te nemen zodat de blokkades en vastzittende energie/afvalstoffen in de aura los te maken en te reinigen.
 

Metamorfose

Deze massage heeft een diepgaand ontspannend effect. Het belangrijkste uitgangspunt is ruimte scheppen zodat de levensenergie zijn werk kan doen. De energie gaat beter stromen, de nog niet verwerkte emoties kunnen losgelaten worden. Het leidt tot bewustwording en zorgt voor evenwicht in lichaam en geest. Het brengt verandering en groei in beweging. Zie verdere uitleg bij mijn logo
 

Chakramassage

De Chakramassage is hier beschreven.
 

Zowel luisteren en stiltes zeggen al zoveel!

Aangesloten bij:
 

Voor klacht- en tuchtrecht: Quasir

Beroeps­vereniging voor professionele CAM-therapeuten FAGT
Tuchtrecht voor de Complemen­taire Gezond­heidszorg